Hautaus- ja kukkapalvelut Nurmijärvellä

Yhteystiedot

Callankukka- ja hautauspalvelu Oy tarjoaa asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua hautajaisten ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen Nurmijärvellä. Lisäksi tarjoamme sekä kattavat palvelut häiden järjestämiseen että monipuoliset kukkapalvelut. 


Lukekaa alta lisää palveluistamme ja ottakaa yhteyttä, mikäli haluatte sopia kanssamme kukkapalveluista tai hautajaisten tai muiden tilaisuuksien järjestämisestä. Voitte ottaa meihin yhteyttä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä Yhteystiedot-sivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen.


Callankukka- ja hautauspalvelu Oy on Suomen Hautaustoimistojen Liiton sekä Suomen Kukkakauppiasliiton jäsen.

Hautauspalvelut

Hautajaisjärjestelyt

Kun läheisen kuolema on koskettanut, suru on suuri ja voimat vähissä. Me autamme hautajaisjärjestelyissä kokonaisvaltaisesti. Hoidamme kaikki käytännön järjestelyt, joihin haluatte meidät valtuuttaa.

 

 

Arkut ja uurnat
Meiltä löydätte toivomuksenne mukaan arkut ja uurnat vainajan viimeiselle matkalle. Ne ovat kotimaista käsityötä ja niiden valmistuksessa on otettu ekologiset arvot huomioon. Kotimaiset, ekologiset arkut ja uurnat valmistetaan vuosikymmenten kokemuksella. Saatte kauttamme Puugendin uurnat, Mansikkamäen arkut ja uurnat,  Lilbergin uurnat sekä SHT-tukun arkut ja uurnat.

Hautauspaketit


Peruspaketti – 630 €
Sisältää: perusarkku (350€), ei sisustettu, paperipeitto ja tyyny.
Arkkuun laitto, pukeminen. (60€) 

Puuvillapaita ja -sukat (50€)

Kuljetus (terveyskeskus–kappeli) paikalliskuljetuksena. (170€)

Ekopaketti – 1150 €
Eko Valonsäde / kola-arkku: puuvillainen säde ja harjalista, puuvillasisustus sekä puuvillapeitto ja -tyyny. (870€) 

Arkkuun laitto, pukeminen. (60€) 
 Puuvillapaita ja -sukat (50€)

Kuljetus (terveyskeskus–kappeli) paikalliskuljetuksena. (170€)
 Ohjelmalehti (30 kpl) sisältyy hintaan.

Honkapaketti – 1500 €
SHT-arkku, H90 väriltään keskiruskea. Tasaleveä arkku puuvillasisustuksella. Puuvillapeitto ja -tyyny. (1220€)

Arkkuun laitto, pukeminen. (60€)
Puuvillapaita ja -sukat (50€)

Kuljetus (terveyskeskus–kappeli) paikalliskuljetuksena. (170€)

Ohjelmalehti (30 kpl) sisältyy hintaan.

Tammipaketti – 2680 €
SHT-arkku Tammi 82 . Puuvillapeitto ja -tyyny. (2400€)

Arkkuun laitto, pukeminen. (60€)
Puuvillapaita ja -sukat (50€)
Kuljetus (terveyskeskus–kappeli) paikalliskuljetuksena. (170€)
Ohjelmalehti (30 kpl) sisältyy hintaan.


Omien vaatteiden pukeminen 80€.

Hautakivet
Muistokiven kauneus syntyy sen yksilöllisyydestä, huolella tehdyistä valinnoista ja harkituista yksityiskohdista. Ajatuksella suunniteltu ja asiantuntemuksella valmistettu muistokivi kertoo koskettavasti ainutkertaisesta elämästä.

Merihautaus
Merihautaus on vaihtoehto heille, joiden toivomus on saada meri viimeiseksi lepopaikakseen. Mereen siroteltava tuhka tai vesistöuurna voidaan Helsingissä haudata mereen Aabrahamin luodolla.

Yhteistyökumppanimme on Helsingin hautauspalvelu. Heidän kanssaan uurna viedään merelle ja vesistöuurna merihaudataan tai tuhka sirotellaan mereen. Veneeseen mahtuu noin kymmenen hengen saattoväki miehistön lisäksi. Tilaisuudessa on mahdollisuus kuunnella meren ääniä, surumusiikkia tai meriaiheisia lauluja, omaisten valinnan mukaan. Helsingin hautauspalvelu on suorittanut merihautauksia vuodesta 2005, ja niitä voidaan järjestää toukokuusta syyskuuhun sään sen salliessa. Merihautaus on ikimuistoinen hetki, joka meillä on mahdollista toteuttaa riippumatta siitä, missä varsinainen tuhkaus on tapahtunut.

YHTEYSTIETOIHIN

Kukkapalvelut

Kukat juhliin

Juhlapaikkoja, juhlan sankaria ja vieraita on koristeltu kukin jo satoja vuosia, kun hetkestä on haluttu tehdä erityisen ainutkertainen. Sama pätee myös tähän päivään. Kukat tekevät tilanteesta, tilasta, vieraista tai kukkien saajasta ainutlaatuisen, huomatun ja arvostetun. Teemme juhlien onnittelukimpuista, hiusseppeleistä, vieheistä, pukukoruista, rannekoruista, koristelluista lahjoista ja pöytäasetelmista asiakkaalle mieleisen ainutkertaisen juhlan koristeen.


Surusidonta

Surun hetkellä lohtua antavat kauniit kukat. Pyydämme asiakasta kuuntelemaan sisintään ja valitsemaan sydämellä kukat ja materiaalit, joita hän haluaa käytettävän sidontatyössä. Autamme mielellämme teitä valinnoissa ja kerromme uusista vaihtoehdoista surusidonnassa.


Kukkavälitys onnistuu myös DataFlora ( 020 360 210) -palvelun kautta. TeleFlora-kukkavälityksen saat meille kukkakauppiaasi kautta. Saat kauttamme lähetettyä kukat Suomeen sekä ulkomaille.

YHTEYSTIETOIHIN

Hääpalvelut

Tarjoamme laadukkaat pitopalvelut, hääkuvaukset ja morsiussidonnat asiakkaan toiveiden mukaisesti. Pyytäkää meiltä myös juhlapaikan, hääauton ynnä muut koristelut. Hoidamme kaikenlaiset hääkukkien sidonnat ammattitaidolla. Saatte meiltä esimerkiksi morsiuskimput toiveidesi mukaan. Meiltä saatte myös virkattuihin pohjiin tehdyt puuhkat ja muhvit tai käsivarsikoristeet. Valikoimiimme kuuluvat myös Glamelie-kimppu, mansettikimppu ja morsiuspallo. Toteutamme lisäksi näyttävät heittokimput ja vieheet esimerkiksi sulhasille ja bestmaneille.


Yhteistyökumppanit:

Pitopalvelu Sirpa Karjalainen, katso ruokatarjoilut, kahvitarjoilut
Nurmijärven Juhlapalvelut
Fotomannelin.


YHTEYSTIETOIHIN